Menu

Articol

În ciuda gerului năprasnic, reșițenii au întâmpinat Anul Nou în stradă!

Reșița, Revelion 2017

Câteva sute de reşiţeni au înfruntat frigul pătrunzător (- 8 grade Celsius) și s-au îndreptat cu mic cu mare în Piața Prefecturii pentru a întâmpina noul an împreună cu familia și alături de prieteni și colegi. Unii au adus cu ei șampania, alții s-au încălzit cu vin fiert și ceai cald. Cu toții au ascultat și au dansat pe ritmurile trupelor care au urcat pe scena amenajată în fața platoului Palatului Administrativ. Au încântat şi au încălzit publicul trupele Red Flame, Phaser şi Cristi Jakab & The Road Band.

Viceprimarii Adrian Dacica și Paul Vasile au rostit scurte alocuțiuni despre ce a fost, dar mai ales despre ce va fi după care toți cei prezenți au numărat în cor secundele rămase până la noul an 2017, întâmpinat cu urale, îmbrățișări și nelipsitul foc de artificii. Timp de șapte minute cerul a fost brăzdat de mii de steluțe strălucitoare spre bucuria celor prezenți.

În cartierul Govândari, Anul Nou a fost așteptat tot în stradă dar, în loc de focul de artificii, au răsunat petardele aruncate cu generozitate nu doar pe aleile și străzile dintre blocuri, ci și de-a lungul Bulevardului Republicii. Spre deosebire de anii trecuți, reșițenții nu au mai aruncat pe ferestre cu sticle, borcane, piese de mobilier ori obiecte ce prisosesc în casă.

Powered by Jasper Roberts - Blog