Menu

Articol

Și-a bătut concubina până a băgat-o în spital. Agresorul e cu 24 de ani mai în vârstă

O ceartă între doi concubini a generat într-o izbucnire violentă a bărbatului care, rănit în orgoliul său de mascul, i-a aplicat femeii cu care trăia o bătaie soră cu moartea.

 Întâmplarea a avut loc marți la Caransebeș când, în urma unei discuții aprinse femeia i-a reproșat celui cu care trăia că i-ar fi furat 1.700 de euro din portofel, precum și cheia magazinului pe care aceasta îl deținea în oraș. Atât i-a trebuit bărbatului în vârstă de 53 de ani, care și-a lovit iubita, în vârstă de 29 de ani, în special în zona renală, provocându-i leziuni grave.

Victima a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, însă medicii de acolo au decis să cheme un elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital din Timișoara unde, cel mai probabil, va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii l-au găsit pe agresor la Timișoara unde, cuprinse de regrete tardive, plecase să vadă în ce stare se afla concubina sa. Deocamdată, el va fi cercetat pentru furt și lovire, iar în funcție de diagnosticul medicilor și de viitoarea evoluție a victimei, polițiștii vor stabili și încadrarea.

Powered by Jasper Roberts - Blog